Hírek

Sztaravoda

Színek

2018. április 12.

Megkezdődött a második ütemben épült 2,4,6-os háztömbök teljes homlokzati színezése.

Sztaravoda Lakópark belső terek

Beköltözés

2018. március 06.

Átadásra kerültek a Sztaravoda Lakópark első ütemében épült lakások.

Sztaravoda Lakópark Külső

Sztaravoda tereprendezés

2018. február 07.

A tervezett ütemben halad a Sztaravoda Lakópark építése.

Sztaravoda Lakópark Külső

Kívül-belül

2018. január 08.

Hatalmas erőkkel zajlik a szentendrei Sztaravoda Lakópark építése. Megkezdődött a telek teljes külső tereprendezése az út, járda és a parkolók kialakítása.

Sztaravoda Lakópark

Minden ház tető alatt

2017. december 07.

Elkészült a második ütemben épülő hatos háztömb tetőszerkezete is, így a külső építési munkák az utolsó fázisba léptek.

Sztaravoda Lakópark szigetelés

Szigetelés a II. ütemben

2017. november 17.

A hideg idő sem hátráltatta a Sztaravoda Lakópark építését.

Sztaravoda tetőszerkezet

Tető építés

2017. október 31.

A Sztaravoda Lakópark második építési ütemében is három tömb munkálatai zajlanak egyszerre.

Az emeleten

2017. október 16.

Rendkívül gyorsan halad a Sztaravoda Lakópark második ütemében tervezett építkezés. Elkészültek a négyes és hatos épület emeleti főfalai, miközben a kettes épületen már a tetőszerkezet kialakítása zajlik.

Sztaravoda Lakópark

Szépítés

2017. október 02.

A tervek szerint halad a Sztaravoda Lakópark építése. A második ütemben tervezett épületek emeleti szintjeinek falazása hamarosan befejeződik.

Sztaravoda falazás

Falazási munkálatok

2017. szeptember 21.

A Sztaravoda Lakópark második építési ütemének falazási munkálatai zajlanak.

Sztaravoda Lakópark építés

Belső terek

2017. szeptember 07.

A tervezett ütemben halad a Sztaravoda Lakópark építése. Az egyes épületben már a belső terek burkolása zajlik, míg a hármas épület külső szigetelése és az ötös épület teljes külső vakolása elkészült.

Sztaravoda szinesedunk

Színesedünk

2017. augusztus 21.

A szerkezeti kialakítás befejeztével megkezdődhetett a Sztaravoda Lalópark első ütemében épülő tömbök külső színezése. A festés természetesen az egyes épülettel kezdődött, miközben beépítésre kerültek az ötös épület nyílászárói és befejeződött a hármas tömb külső szigetelése.

alapozas

Kezdődhet az alapozás

2017. augusztus 03.

Megkezdődött a Sztaravoda Lakópark építésének második üteme, míg az első ütem munkálatai továbbra is gőzerővel zajlanak. Beépítésre kerültek az első épület nyílászárói, a munkafolyamat jelenleg a burkolás és festés fázisában tart, míg az ötös épület vakolását követően elkészült a teljes cserepezés is.

sztaravoda gépészet

Gépészeti kialakítás

2017. július 17.

Július végén indul a Sztaravoda Lakópark építésének második üteme, miközben az első ütemben meghatározott tömbök munkálatai továbbra is nagy erővel folynak. Befejeződött az 5. és 3-as épület teljes tetőszerkezetének kialakítása. Az 1-es épületben pedig már a gépészeti munkálatok zajlanak, ahol most kerül kialakításra a vízvezeték, a szennyvíz rendszer és a villamos hálózat. A munkálatok következő lépésében már a nyílászárók beépítése következik.

Masodik utem sztaravoda lakopark

Kezdődhet a II. Ütem!

2017. július 14.

A Sztaravoda Lakópark teljes építése két ütemre lett felosztva. Az első ütemben tervezett cél hamarosan megvalósul, így 2017. július 31-én megkezdődhet az építkezés második üteme is. Mindkét ütemben egyszerre három tömb építése zajlik, így a másodikban a 2,4 és 6-os épületek készülnek majd el.

A házban

2017. június 29.

Gyors tempóban halad a Sztaravoda Lakópark építése. Az első ütemben egyszerre három épület kialakítása folyik. Az 1,3 és 5-ös épületben már elkészült a tetőszerkezet, jelenleg a belső kialakítás zajlik. Készítettünk néhány képet a házak belső tereinek bejárásáról.

Tetőszerkezet kész

Rohamléptekben

2017. június 14.

A vártnál gyorsabb ütemben haladnak a Sztaravoda Lakópark építési munkálatai. Június elejére elkészült az első épület teljes tetőszerkezete és a hármas épület emeleti főfalai. Jelenleg az ötös épület tetőszerkezetének kialakítása zajlik.

Tető építés

Tető alatt

2017. május 29.

Terv szerint halad a Sztaravoda Lakópark építése. Az első ütemben egyszerre három tömb építési munkálatai zajlanak, így rendkívül gyorsan halad a lakópark építésének folyamata. Jelenleg az első épület tetőszerkezetének kialakítása zajlik, miközben az ötös épületben is megkezdődhetett a tető építése. A hármas tömb pinceszintjén kialakított tárolók, a földszinti főfalak és a vasbeton födém is elkészült, itt hamarosan az emelet főfalainak építése kezdődhet.

Emelet falazás

Emeleti főfalak

2017. május 04.

A Sztaravoda Lakópark építésének ütemezésében jelenleg a falazási munkálatok zajlanak. Az első épület emeletének főfalai hamarosan elkészülnek. Az 5-ös épület vasbeton födém szerkezetének befejeztével, az emelet falazása itt is megkezdődhetett.

Födém építés

A következő szinten

2017. április 25.

Gyors ütemben halad a Sztaravoda Lakópark építése, egyszerre három lakótömb kialakításának munkálatai zajlanak. Az első épület vasbeton födém szerkezetének elkészültével megkezdődhetett az emelet falazása. A 3-as tömb pinceszintjének főfalai is elkészültek, itt kerül kialakításra az épületekhez tartozó tároló. Befejeződött az 5-ös épület földszintjének falazása is, így az építkezés jelenleg a födém betonozásával folytatódik.

Lakópark építés

Gyorsan haladnak a munkálatok

2017. április 03.

A korai kiváló időjárásnak köszönhetően a tervezettnél is gyorsabban haladnak a Sztaravoda Lakópark építési munkálatai. Befejeződött az első épület földszintjének falazása, jelenleg az 5-ös épület falazási munkálatai zajlanak. Elkészült a 3-as tömb alapja is, ennek az épületnek a pinceszintjén kerül kialakításra az épületekhez tartozó tároló.

Építési munkálatok

Nagy erőkkel folynak a munkálatok

2017. március 31.

Ütemterv szerint halad az építkezés a Sztaravoda Lakóparkban. Az első épület alapja a hét elején elkészült, jelenleg a falazási munkálatok zajlanak. Az 1-es tömb építésével párhuzamosan további alapozási munkák kezdődtek.

Sztaravoda lakópark ház alap

Elkészült az első ház alapja

2017. március 27.

Március elején megkezdődtek a Sztaravoda lakópark építési munkálatai. Elsőként az 1-es épület alapja készült el, melyben összesen 5 lakás kerül kialakításra. Jelenleg az épület falazásának munkálatai zajlanak, ezt követően a lakópark építése az 5-ös háztömb alapozásával folytatódik.

Építkezés

Megkezdődött az építkezés

2017. március 16.

A jogerős építési engedély megszerzését követően, március elején a lakópark építése megkezdődött.

 

 

Megérkezett a jogerős építési engedély

2017. február 14.

A dokumentáció beadását követően a tervezettnél hamarabb, még februárban kapta meg a projekt a jogerős építési engedélyt. Az engedéllyel minden akadály elhárult, így a Sztaravoda Lakópark építése hamarosan megkezdődhet!

Hamarosan megkezdődhet az építés

2017. január 25.

A telekmegosztást követően minden dokumentáció elkészült. A jogerős építési engedély március elején várható. Az engedélyezést követően megkezdődhet a Sztaravoda Lakópark építése!

Megkezdődhetett a telekmegosztás

2017. január 03.

Önálló helyrajzi számot kapott a projekt, így a telekmegosztás megkezdődhetett, mely az utolsó akadálya volt a jogerős építési engedélynek. Ezzel minden jogi akadály elhárult. Elkészültünk a terepszintekkel és a közművek lefektetése az épületekhez megtörtént.

Elindult weboldalunk

2016. június 01.

Elindult a Sztaravoda Lakópark új weboldala www.sztaravodalakopark.hu címen!

Oldalak