Bemutatkozás

CSOK-ra alkalmas lakások! Egyedülálló lehetőség jelenleg Szentendrén!

Szentendrén, belvároshoz közel, kiváló közlekedési útvonalak közelében található a Sztaravoda lakópark. Elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás, ha szeretnek csendesebb környéken lakni, ám nem szeretnének lemondani a belváros gyors eléréséről. Az ingatlant autóval is igen egyszerű megközelíteni, 5 percen belül elérhető a hév, illetve busz állomás. A lakópark összesen 6 társasházból álló épületegyüttes, épületenként három szinten (földszint, emelet, tetőtér), 5, illetve 6 lakás kap helyet, melyek 50-90 nm közöttiek. Minden lakás erkélyes, vagy teraszos, a földszintiek saját kertkapcsolatosak.

Az első ütem (1,3,5 épület) legkésőbb a jövő év végére készül el. Az épületeket egymástól csodasövény választja el, melynek számtalan pozitív tulajdonsága ismeretes a térelválasztáson túl. Az épületen 10 cm, a tetőtérben 20 cm hőszigetelő rendszer kerül kialakításra, a fűtést, illetve a használati meleg vizet Baxi Fourtech 24 F zárt égésterű fali átfolyós kombi gázkazán szolgáltatja. A fogyasztások mérése egyedi mérővel történik.

A tárolók a középső épület alatt lesznek kialakítva, mindenki számára könnyen elérhetőek, biztonságosak, zárhatóak. A hulladékgyűjtő edények elhelyezése higiéniai, esztétikai, és kényelmi szempontból is megfelelnek a követelménynek. A gépkocsi beállók az épületek előtt kapnak helyet, hogy mindenki könnyedén elérje az otthonát. A kertben viacolor burkolat lesz elhelyezve. A további kényelemről az automata, biztonsági érzékelővel ellátott kapuk gondoskodnak. A lakóparkba kóddal vagy kulccsal juthatunk be, a vendégek számára kaputelefon áll rendelkezésre.